Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Το φρικτό γράμμα που έλαβε η μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού????

Μια οικογένεια στο Newcastle του Οντάριο έχει θορυβηθεί, αφού έλαβε το γράμμα που ακολουθεί. Το γράμμα δημοσιεύτηκε στο twitter από φίλους της οικογένειας και λένε πως είναι αληθινό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι. Για μένα ανήκουν σε υπο-είδος. Σίγουρα πολλοί κρύβουμε μέσα μας πολλή κακία κι ας μη θέλουμε να το προβάλλουμε. Και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι, για να συμμορφωθούν στις νόρμες της «πολιτικά ορθής» κοινωνίας, καταπνίγουν τα όσα πραγματικά σκέφτονται.
_________________________________
Στην κυρία που μένει σ’ αυτή τη διεύθυνση:
Μένω και γω σ’ αυτή τη γειτονιά και έχω ένα πρόβλημα!!!! Έχεις ένα παιδί που είναι ανάπηρο νοητικά και έχεις συνειδητά αποφασίσει πως είναι καλή ιδέα να μένεις κοντά σε μια γειτονιά όπως αυτή;;;; Βγάζεις το παιδί σου έξω για να κάνεις το κομμάτι σου και τον αφήνεις να γίνεται ενόχληση και να δημιουργεί πρόβλημα σε όλους τους άλλους, με τις θορυβώδεις κραυγές του που βγάζει συνεχώς!!! Ο θόρυβος που κάνει όταν είναι έξω είναι ΦΡΙΚΤΟΣ!!!!!!!!!! Κατατρομάζει τα φυσιολογικά παιδιά μου!!!!!!! Αν νομίζεις πως το βλαμμένο παιδί σου χρειάζεται καθαρό αέρα, πάνε τον στο πάρκο ρε βλάκα!!! Υπάρχει μονοπάτι στο δάσος!! Άσε τον να τρέξει εκεί και να κάνει φασαρία!!!!!! Τα κλάματα των μωρών, η μουσική, ακόμη και το γάβγισμα των σκύλων είναι φυσιολογικοί ήχοι σε μία αστική γειτονιά!!!!! Αυτός ΔΕΝ είναι!!!!!!!!!!!!
Είναι εμπόδιο για όλους και πάντα θα είναι!!!!! Ποιος στο διάολο θα τον φροντίσει;;;;;; Κανένας δεν θα τον προσλάβει για δουλειά, κανένα φυσιολογικό κορίτσι δε θα τον παντρευτεί/αγαπήσει και εσύ δε θα ζήσεις για πάντα!! Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να πάρουν όσα όργανα έχει στο σώμα του που δεν είναι καθυστερημένα και να τα δωρίσουν στην επιστήμη. Δεν αξίζει για κάτι άλλο!!! Έχεις ένα καθυστερημένο παιδί, κάνε αυτό που πρέπει!!!!! Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να ταλαιπωρείς σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους;!!!!!!! ΜΙΣΩ ανθρώπους σαν και σένα που πιστεύουν πως επειδή έχουν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, πρέπει να έχουν ειδική μεταχείριση!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
Κάνε μας τη χάρη σε όλους εδώ στην κοινότητα και ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!!!! ΟΥΣΤ!!! ΠΑΡΕ ΠΟΔΙ!!!! Φύγε μακριά και απομακρύνσου από μια τέτοια γειτονιά!!! Πάνε ζήσε σε ένα τροχόσπιτο στο δάσος ή κάπου με το άγριο ζώο που έχεις για παιδί!!! Κανείς δε θέλει να μένεις εδώ απλά δεν έχουν τα κότσια να στο πούνε!!!!!
Κάνε το σωστό και φύγε ή κάντου ευθανασία!!! Όπως και να χει, θα είμαστε ΟΛΟΙ καλύτερα μετά από αυτό!!!
Με εκτίμηση,
Μια εξοργισμένη μητέρα!!!!!
____________________________________Από το : eimai mama

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου